Home >> Node >> 3382

Care club te știi bun?

Romania
03/09/2017

Fundația Noi Orizonturi oferă burse de participare în Tabăra VIAȚA celor mai bune 10 cluburi din rețeaua IMPACT. Bursele sunt în valoare de 5.000 de lei pe club și reprezintă jumătate din costul taberei pentru 10 membri ai clubului, care vor avea astfel ocazia să se bucure, alături de alți impacți merituoși, de un program gândit special pentru ei.

Tabăra IMPACT în VIAȚA se va desfășura în perioada 13-18 august în stațiunea montană Straja, cu un program care, pe lângă elementele din VIAȚA (cățărări pe stâncă, cursurile de frânghii joase și înalte etc), înseamnă și ateliere plus un proiect relevant de serviciu în folosul comunității din Valea Jiului. Pentru prima dată de când există IMPACT și VIAȚA, acest program va fi gândit de Consiliul Național IMPACT, aflat acum în curs de constituire.

Totuși, puteți să vă așteptați că vom învăța împreună cum să creem un impact și mai mare în comunitate și cum să ne dezvoltăm personal pentru a deveni adulții care ne visăm.

Bineînţeles, nu vor lipsi focul de tabără, carnavalul costumelor şi multele momente de distracţie, pentru că... „Bună dimineața, ce frumos este în VIAȚA!”

Așteptăm aplicațiile voastre pe adresa  lidia_bondiuc@noi-orizonturi.ro, până în data de  22 aprilie 2017, iar rezultatele vor fi anunţate în data de 25 aprilie. Formularele pot fi descărcate de mai jos.

Cele mai convingătoare 10 cluburi, vor beneficia de burse, în urma evaluării formularelor!

Mult succes!