Home >> Node >> 3377

UNDE-S DOI PUTEREA CREȘTE!

Romania
02/15/2017

Noi Orizonturi dă startul unei noi campanii de adunare de fonduri prin direcționarea a 2% din impozitul pe venit, cu mesajul “Unde-s doi puterea crește - direcționează 2% ca să-i încurajezi pe super-eroii cu ghiozdan să schimbe România!”.

În campania de 2% de anul trecut, membrii cluburilor de inițiativă comunitară IMPACT au reușit să adune 15.000 lei, cu care finanțăm ediția din acest an a competiției de proiecte „Elev de serviciu în folosul comunității”. În urma acestei competiții 35 de cluburi IMPACT și – în premieră – 10 școli în care nu există club IMPACT vor implementa 45 de proiecte de serviciu în folosul comunității.

Banii care vor fi adunați în acest an prin 2% vor fi utilizați pentru finanțarea ediției cu numărul trei a competiției „Elev de serviciu în folosul comunității”, pe care o vom lansa în 2017. Și pe care vrem să o deschidem și mai mult școlilor interesate să le ofere elevilor oportunitatea de a învăța prin această metodă educațională.

 

Fiecare persoană care direcționează 2% din impozitul pe venit către Fundația Noi Orizonturi primește o brățară personalizată cu mesajul ”Unde-s doi, puterea crește”, în semn de recunoștință pentru investiția pe care o face în educație.

 

Cluburile IMPACT care se implică în campanie câștigă, la rândul lor, premii speciale:

  • peste 50 de formulare = tricouri personalizate pentru toţi membrii clubului;
  • peste 80 de formulare = tricouri personalizate pentru toţi membrii clubului și suma de 500 lei; 
  • clubul care va strânge cele mai multe formulare = tricouri personalizate pentru toţi membrii clubului și suma de 1.000 lei.

 

Descărcați regulamentul campaniei și formularele pentru declarațiile 230 (pentru salariați) și 200 (pentru persoane fizice autorizate, firme și persoane care obțin venituri din alte surse decât salarii).

 

Persoana de contact pentru această campanile este Francesca Sabău:

mail francesca_sabau@noi-orizonturi.ro

telefon 0746 344 690.